top of page

Et samarbeid for de som bryr seg om byens unge. Gjøvik er en by med urovekkende utvikling når det kommer til barn og ungdom involvert i vold og narkotika. Byen er ikke alene om dette, men økningen de siste årene er bekymringsverdig. Det var derfor gledelig at noen frivillig tok tak i situasjonen, og det kom langt flere på møtet enn de regnet med.


Politiet, skoleledelsen og kommunen var invitert til å sitte rundt bordet, men måtte finne seg i å stå foran publikum. Lokalavisen dekket saken og du dersom du har aID kan du lese hele ved å klikke på kilden nederst i artikkelen.


Politiet informerer


Politiet, ved Trine Engen, var tilstede og fortalte om en bekymringsfull utvikling. Hun var god til å fortelle om tallene bak, samt gi lytterne overraskende informasjon om hva som skjer i ungdomsmiljøene. Det er tøft å være ungdom i dag, og vi må tørre bry oss og si nei. Tallene hun viste var fra Innlandet politidistrikt, men kunne nok godt vært hentet fra andre norske byer.


Straffesakstall Innlandet politidistrikt


Den viktige voksne

Rektor Kristin Skibenes ved Vindingstad barneskole snakket om "viktige voksne personer" i barn og unges liv. Hun tok temaet å bry seg til nye høyder og skapte både humør, engasjement og tårevåte øyne i salen når hun fortalte om hvordan hun møter alle barn i livet sitt, samt hvordan hun plukker opp søppel som ikke er sin egen.


Skoglund og Rieb fikk mye skryt for sitt engasjement og det har i etterkant blitt opprettet en Facebook gruppe som nå teller nesten ca. 600 foreldre fra Gjøvik. Vi heier!


8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page